+359 884 178 692

COZY. Design e интериорно студио, което изработва цялостни интериорни проекти от 3D, до технически чертежи, бюджет, реализаця на дизайните и предоставяне на проверени строително-ремонти бригади и мебелисти.

Свързахме се с Cozy design за да изготвят проект за нашия дом. Екипът се справи чудесно и не само, че изготви уникален проект, но и запази уникалният стил на нашият прекрасен апартамент! Комуникацията беше лека, бърза и навременна, а процесът гладък и ясен за човек като мен, който за пръв път прави нещо подобно. Горещо препоръчвам услугите на Cozy – с тях сте в сигурни ръце!

Никола Томов
AESTHETIC BY SIENCE LTD. CEO

Съвместно с COZY. Design обновихме нашето ново семейно жилище, и не можем да бъдем по-доволни от изключителния краен резултат!
Дизайнерите внимателно слушаха всички наши идеи и изисквания, предлагайки не само практични и устойчиви решения, но и гарантирайки, че всичко протича гладко и в рамките на нашия бюджет. Благодарни сме за превъзходната управленска роля на Гея, в целия процес по реализацията! Топло препоръчваме на всеки, който желае да създаде интериор с живот, без да се занимава със всички детайли по случването на проекта.

Радостина Кесьова
PAYHAWK LTD. Director of web presence

Наехме Cozy Design за изпълнение на интериор на нашия офис.
Офисът е в модерна сграда, с шлайфан бетон и доста индъстриъл стил като цяло. Искахме да запазим това и съответно имаше доста ограничения в изискванията ни.

Въпреки трудното задание след една корекция успяхме да стигнем до красив и работещ дизайн, който ни харесва и удовлетворява нуждите ни. Най-важното за нас беше, че дизайнерите на Cozy подходиха професионално и се съобразиха с това кое на нас ни харесва

Христо Араклиев
HYPERZON LTD. COO

Благодаря за прекрасната работа и отличен краен резултат на Cozy.Design Studio! Това са дейни, свежи, млади хора, които стараят да изпипат всеки детайл и да предложат решение за всеки проблем (дори за тези, за които не се бяхме сетили). Направиха семейното ни жилище изключително функционално и практично.
Радвам се, че им се доверихме и се убедих в добавена стойност, която носи услугата – интериорен дизайнер – спестява изключително много време, средства, нерви, ходене, мерене и какво ли не още, а с две малки деца и срок на изпълнението, в който трябваше да се вместим, определено нямаше да се справим сами.

Иван Андров
NTT DATA LTD. HOO

Разбиране и професионализъм вървят ръка за ръка с подходящи идеи и смели решения. Пак бих работила с Cozy design, както и ги препоръчвам с две ръце!

Йоанна Савова
DIGITALL CEE LTD. CM

Work From Home вече ще бъде на нови висоти благодарение на Cozy Design.
Супер работа!

Руслан Летейски
ZIP CHAT AI LTD. CEO