За нас

В своите проекти студиото се придържа към архитектурния подход към дизайна, при който работата с пространството е водеща, пред декора. Добре обмислената функционална и обемна организация на проекта е наш приоритет и служи като основа за последващата работа с материали и детайли.

Вярваме в липсата на прегради във въображението, и идеите за стилистиката, и в силата на смелите цветове. Преплитането на елементи от различни стилове създава интериори устойчиви във времето, на които окото дълго не се насища.

Силният интериор изважда максимума от обема и пространството и същевременно следва духа, на живеещите и работещите в него.

интериор на светъл коридор

Какво предлагаме

В нашите проекти създаваме баланса между оптималните технически възможности на обекта за функционалост,  разпределение и обем, идеите за декорация, които има собственикът към жилищното пространство и реалните възможности на пазара за същинското реализране на проекта, като материали, срок и бюджет.

Предлагаме работа на всички етапи до завършването на проекта: от работен проект, строителна и техническа документация, предоставяне на услуги по надзор на изпълението и пълно ръководене на проекта ‘от ключ’ до издаване на обекта готов за нанасяне.

 

Умения

Интериорен дизайн100%
AutoCAD95%
Бюджетиране95%
Управление на проекти99%

Реализация на проекти

Често пъти добрата концепция и пълната проектна документация не са достатъчни за да протече един ремонт спрямо планирания график и бюджет, особено когато той не е основната ви дейност. Работата на терен и опитът са силните ни страни, затова с готовност ще поемем цялостното управление на проекта и синхронизирането на различните видове специалисти до пълното му реализиране. Така вие ще разполагате с времето си и със спокойствието, че финалният резултат ще отговоря на изготвените чертежи и заложени идеи.