За нас

В своите проекти студиото се придържа към архитектурния подход към дизайна, при който работата с пространството и максималната функционалност са водещи пред декора.

Добре обмислената функционална и обемна организация на проекта е наш приоритет и служи като основа за последващата работа с материали и детайли.

Вярваме в липсата на прегради във въображението и в силата на смелите цветове. С преплитането на елементи от различни стилове ние създаваме интериори устойчиви във времето, на които окото дълго се радва и интерпретира на ново години наред.

Силният интериор изважда максимума от обема и пространството, изпълнен е с функция и същевременно следва духа, на живеещите и работещите в него.

интериор на светъл коридор

Какво предлагаме

В нашите проекти създаваме баланса между оптималните технически възможности на обекта за функционалност,  разпределение и обем, идеите за декорация, които има собственикът към жилищното пространство и реалните възможности на пазара за същинското реализиране на проекта, като материали, срок и бюджет.

Предлагаме работа на всички етапи до завършването на проекта: от 3D, строителна и техническа документация до  надзор на изпълнението и пълно ръководене на проекта ‘от ключ’ до издаване на обекта готов за нанасяне.

 

Умения

Интериорен дизайн100%
Чертежи98%
Бюджетиране98%
Реализиране на проекти100%

Реализация на проекти

Добрият 3D интериорен дизайн и пълната проектна документация, често пъти не са достатъчни за да протече един ремонт спрямо планирания график и бюджет, особено когато той не е основната ви дейност.

Работата на терен, дългогодишният ни опит и портфолио с множество реализирани 3D проекти са силните ни страни.

Затова с готовност ще поемем цялостното управление на проекта и синхронизирането на различните подизпълнители до пълното му реализиране. Така вие ще разполагате с времето си и със спокойствието, че финалният резултат ще отговоря на изготвените чертежи и заложените идеи.