КлиентЧастен
Квадратура115 кв.м.
Завършен2022

Апартамент Нео класика

Класически, но и модерен, луксозен, но не студен, елегантен, но и уютен – всички тези усещания са преплетени в Апартамент Неокласика.

Обичаме предизвикателствата и този дом определено ни ги даде.

Създадохме устойчив във времето дизайн, залагайки на класически орнаменти по стени, интериорни врати, окачени тавани и корнизи; материали, синоним на лукс – мрамор в различни вариации, паркет от естествен орех, златно в мат и нюанси на трюфел и слонова кост.

Внесохме нотка модерност с правите форми и използването на метал и стъкло в корпусната мебел.

Всичко това е допълнено с осветление на много зони, възможност за амбиентно осветление и плътен текстил, придаващ мекота и уют.

За да оползотворим максимално пространството и да получим липсващото място за съхранение, направихме основен архитектурен редизайн на двете бани и стените на вратите. Така в банята в коридора поставихме перално помещение, скрито в килер до тавана, поставихме голям гардероб в главната спалня, като оставихме достатъчно място в спалнята. И отново използвахме любимия си трик за оптимизиране на пространството – в основната баня се влиза през интериорна врата, интегрирана в гардероба.

Имахме щастието да реализираме идейния 3D проект в пълна свобода, докрай, без промени от страна на клиента. Времето от влизането на строително-ремонтна бригада за къртене на стени до предаването на апартамента на собствениците във вида и състоянието на снимките е 12 месеца.