+359 884 178 692
КлиентЧастен
Квадратура90 кв.м.
Завършен2022

Апартамент LF 22

В проект LF 22 направихме пълно архитектурно прекрояване на двустаен апартамент с една спалня, една баня, мокро помещение, хол с кухня в:  три-стайно жилище  съставено от хол с кухня и две спални, всяка със собствена баня. Изполвахме интересен похват- в банята на мастър спалнята се влиза през врата интегрирана в гардероба.

Придържаме се към желанието на клиента за жилище с много светина, усещане за лукс, непреходност в интериора- основните ни цветове са класическо дърво, мрамор, крем и нюанси на трюфел, като цвета сме интегрирали чрез текстила, арт декорациите и подвижните малки мебели, чиято цветова гама лесно би се сменила след години.

Особено внимание обърнахме на текстурите, които на живо дават истинско усещане за уют и пълнота. На пример, трапезната маса от плоскости финиш тип кожа, както и секциите над дивана. Гардеробът в мастър спалнята е комбинация от гланц, който дава деликатен огледален ефект, докато нощните шкафове са  от плоскости с финиш от супер мат лен, за контрапункт. Работния кът е решен в бюро с финиш кадифен мат, който освен лесен за поддръжка е и много приятен на допир.